rodakvarn
Spökhero
Spök

Teater live: Spökhistorier

OM FILMEN

Vi gästas av föreställningen Spökhistorier. 

”Spökhistorier” består av ett antal lagom skrämmande historier, skrönor och kåserier. Några av berättelserna lockar till skratt, andra till skräck och somliga till eftertanke. Det är nyskapande berättarteater, som framförs i direkt kontakt med publiken. Det är fantasier, gyckel och strängt allvarliga spektakel.

Här finns bl. a. historien om den modiga flickan som inte räds ondskans makter och skrönan om när Vår Herre, utklädd till tomte, rycker in för att rädda en hederlig människa. Här finns en mörk folksaga om ond bråd död och en mycket personlig och privat liten episod, samt ett par lustiga anekdoter.

Med sitt livfulla dramatiserande av berättelser och kåserier står Maria Arnadottir ensam på scenen och bjuder in till en spännande berättarvärld där hon varvar gamla och nya historier och knyter ihop dem med egna tankar och reflexioner.

Föreställningen är 90 minuter inklusive 15 minuters paus.

Läs mer om föreställningen här!

SÖNDAG 10 NOVEMBER

Röda Kvarn 1

16:00

Röda Kvarn 1

Teater live: Spökhistorier

Live på scen, Teater
1h 30min
SV TAL | EJ TEXT
Köp biljett

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.