rodakvarn

Röda Kvarn-kortet

 

Nu har vi samlat alla rabattkategorier i ett nytt Röda Kvarn-kort som också fungerar som förmånskort, rabattkort och stammiskort i ett. 

 

För första gången på fem år har vi tvingats höja våra priser marginellt. Ordinarie pris är 150 kronor för en vanlig repertoarfilm och om du har vårt Röda Kvarn-kort betalar du 125 kr. 
Priset på barnfilm kommer inte att påverkas.

 

Vi har gjort vårt allra yttersta för att de som ser film ofta inte ska drabbas av prishöjningen och har därför tagit fram ett kort som snabbt kommer att löna sig att använda.

 

Röda Kvarn-kortet köper du i vår biokassa. Ordinarie pris är 180 kronor, men om du är pensionär, student eller har Kulturkortet är priset bara 100 kronor. Du kan som tidigare köpa biljetter på nätet eller i kassan och visar sen upp ditt Röda Kvarn-kort innan du går in i salongen. Kortet gäller för en rabatterad biljett per visning.

 

I kortet ingår förutom ett lägre biljettpris också flera förmåner: Du får halva priset på popcorn och kaffe! Du får möjlighet att köpa evenemangsbiljetter före alla andra. Du får nyhetsbrev med filmprogram, nya menyer och erbjudande till din mail. 


I praktiken innebär detta att om du ser fyra filmer/år så kommer kortet att ha betalat sig, och ännu tidigare om du samtidigt köper popcorn eller kaffe vid besöken.

 

Kortet är giltigt 12 månader efter inköpsdatum. Om du redan nu har vårt befintliga stammiskort med stämplar kan du lösa in dom och få 20 kr rabatt per stämpel på ordinarie pris (180 kr) på vårt nya kort.

 

Biljettpriserna ovan gäller för repertoarfilmer. För biljetter till Live på Bio, konserter, evenemang och andra specialvisningar gäller fortfarande individuell prissättning. Kortet ger inte heller någon automatisk rabatt i bistron eller i kiosken.

 

Har du frågor kring kortet eller priserna? Hör av dig till oss så hjälper vi dig! Du kan maila oss på info@biorodakvarn.se eller ringa till 042-134141 när biljettkassan är öppen.

Röda Kvarn-kortet