rodakvarn

Röda Kvarn-kortet

 

Nu har vi samlat alla rabattkategorier i ett nytt Röda Kvarn-kort som också fungerar som förmånskort, rabattkort och stammiskort i ett.
Helt enkelt ett kort som snabbt kommer att löna sig att använda.

Röda Kvarn-kortet ger dig 25 kr rabatt på ordinarie pris (150 kr) på repertoarfilm.
I kortet ingår förutom ett lägre biljettpris också flera förmåner: Du får halva priset på popcorn och kaffe! Du kommer få möjlighet att köpa evenemangsbiljetter före alla andra. Du får nyhetsbrev med filmprogram, nya menyer och erbjudande till din mail. 

I praktiken innebär detta att om du ser fyra filmer/år så kommer kortet att ha betalat sig, och ännu tidigare om du samtidigt köper popcorn eller kaffe vid besöken.

 

Röda Kvarn-kortet köper du i vår biokassa. Ordinarie pris är 180 kronor, men om du är pensionär, student eller har Kulturkortet är priset bara 100 kronor.
Du kan som tidigare köpa biljetter på nätet eller i kassan och visar sen upp ditt Röda Kvarn-kort innan du går in i salongen. Kortet gäller för en rabatterad biljett per visning.

Kortet är giltigt 12 månader efter inköpsdatum. 

Rabatten gäller för repertoarfilmer. För biljetter till Live på Bio, konserter, evenemang och andra specialvisningar gäller fortfarande individuell prissättning. Kortet ger inte heller någon automatisk rabatt i bistron eller i kiosken.

 

Har du frågor kring kortet eller priserna? Hör av dig till oss så hjälper vi dig! Du kan maila oss på info@biorodakvarn.se eller ringa till 042-134141 när biljettkassan är öppen.

Röda Kvarn-kortet