rodakvarn

Röda Kvarns vänner

 

Film, musik, teater, konst, stå-upp – vi har allt, både på stor duk och på egen livescen. Sedan 2021 har Röda Kvarn gjort en stor satsning på kulturen med att bredda verksamheten och dessutom byggt en supermysig bistro och foajébar. Nu vill vi ta ytterligare ett steg in i framtiden.

Röda Kvarns Vänner är ett fristående initiativ för privatpersoner, föreningar, organisationer och företag som vill stötta det oberoende kulturlivet i Helsingborg i allmänhet samt biografen Röda Kvarn i synnerhet.
Privatpersoner blir automatiskt medlemmar i nätverket genom att köpa Röda Kvarns rabattkort. Här kan du påverka utbudet på bion och livescenen genom att vara med i paneler och du får också förtur till populära biljettsläpp.

Här kan du läsa mer om Röda Kvarns Vänner för privatpersoner!Föreningar och organisationer har kostnadsfritt möjlighet att samarbeta med Röda Kvarn och sprida information om sin verksamhet både digitalt och med affischer.

Här kan du läsa mer om Röda Kvarns Vänner för föreningar och organisationer!Företag har möjlighet att genom affärsnätverket och kultursponsring dels marknadsföra sin verksamhet, dels erbjuda sina anställda något alldeles extra med mat, dryck och biljetter till en lång rad olika evenemang. Här finns också en unik möjlighet att via nätverksmöten träffa kulturpersonligheter. 

Här kan du läsa mer om Röda Kvarns Vänner för företag!Tillsammans gör vi kulturlivet i Helsingborg rikare!

 

Röda Kvarn har varit en del av Helsingborgs kulturarv sedan 1918. Sedan 2010 drivs verksamheten av Folkets Hus och Parker, en ideellt driven organisation med närmare 500 medlemmar över hela landet.