rodakvarn

Röda Kvarns vänner

 

Film, musik, teater, konst, stå-upp – vi har allt, både på stor duk och på egen livescen. Sedan 2021 har Röda Kvarn gjort en stor satsning på kulturen med att bredda verksamheten och dessutom byggt en supermysig bistro och foajébar. Till hösten kommer vi att ha en ny serverad salong klar också. 

Röda Kvarns Vänner är ett fristående initiativ för privatpersoner, föreningar, organisationer och företag som vill stötta det oberoende kulturlivet i Helsingborg i allmänhet samt biografen Röda Kvarn i synnerhet.

Privatpersoner blir automatiskt medlemmar i nätverket genom att köpa Röda Kvarns rabattkort. Här kan du påverka utbudet på bion och livescenen genom att vara med i paneler och du får också förtur till populära biljettsläpp.

Föreningar och organisationer har kostnadsfritt möjlighet att samarbeta med Röda Kvarn och sprida information om sin verksamhet både digitalt och med affischer.

Företag har möjlighet att genom affärsnätverket och kultursponsring dels marknadsföra sin verksamhet, dels erbjuda sina anställda något alldeles extra med mat, dryck och biljetter till en lång rad olika evenemang. Här finns också en unik möjlighet att via nätverksmöten träffa kulturpersonligheter. 

Affärsnätverket har haft tre öppna nätverksfrukostar under våren och startar formellt i September 2024. 

Vill du vara med i nätverket? Skicka ett mail till verksamhetschefen Mattias Sommar på mattias@biorodakvarn.se

Tillsammans gör vi kulturlivet i Helsingborg rikare!

Röda Kvarn har varit en del av Helsingborgs kulturarv sedan 1918. Sedan 2010 drivs verksamheten av Folkets Hus och Parker, en ideellt driven organisation med närmare 500 medlemmar över hela landet.