rodakvarn

Mat & dryck

 

Välkommen till stans mysigaste bio!

Fler evenemang. Fler olika rätter att ta med sig i salongerna, och en satsning på att bygga om salong 2 till en lyxig serverad salong. Men á lá carte och drop-in försvinner. Det är några av nyheterna när det gäller mat & dryck på Röda Kvarn 2024. 

Efter att ha haft servering i bistron, foajébaren och balkongen under drygt ett års tid, fördelar vi nu våra begränsade resurser utifrån det som ni, våra besökare, mest efterfrågar.

Det innebär att vi anordnar många fler evenemang och temakvällar med middagspaket i bistron (se lista längre ner på sidan!).
Dessutom erbjuder vi ett urval av matigare rätter utöver delilådorna att ta med sig in under föreställningarna eller äta i foajébaren på första våningen.
Samma höga kvalitet som ni har kunnat uppleva i vår bistro fast i en ny skepnad! 

För att kunna göra allt ovan behöver vi tills vidare stänga bistron för a la carte-servering (bokningar och drop in) men vi hoppas att kunna öppna upp igen framöver, när vi sjösatt de nya satsningarna.

Samtidigt håller vi på att planera för att bygga om Salong 2 till en lyxig serverad salong! Mer information om detta kommer inom kort.
 
 
FOAJÉBARENS MENY:

Brioche med het räkröra, Gammel Knas, chips och tryffeldipp - 165:-
 

Plocklåda med 3 sorters chark, ost och utvalda tillbehör - 165:- 

Ostlåda med 3 sorters ost, marmelad och utvalda tillbehör - 155:-
 

Pesto- & risonisallad med spenat, gröna ärtor, semitorkade tomater,
oliver, rostade pinjenötter och vällagrad parmesan - 140:- 


Alla rätterna serveras i smidiga lådor så att det går utmärkt att antingen ta med sig in i salongerna eller äta i foajébaren innan eller efter föreställningen. Du beställer maten antingen direkt i kassan eller i samband med biljettköp på hemsidan. Tänk på att du inte kan avboka maten senare än 24 timmar innan föreställningen. 


Aktuella event:

Ghost: Rite here rite now   20 juni

Teater live: Irrbloss  4 okt

Teater live: Jekyll & Hyde  26 okt

Konsert live: Julen enligt Timo  18 dec
Alkohol
Vi serverar alkohol i foajébaren (utom när vi visar barnfilm), i Bistron på andra våningen och även på balkongen i salong 1 när Bistron intill är öppen

Vi har för närvarande inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parkett i Salong 1.


Har ni frågor om mat och dryck är ni välkomna att maila oss på bistro@biorodakvarn.se

Foajeliten2