rodakvarn
Ntl 2024 The Motive And The Cue Production Photography 26 Credit Mark Douet
NTL 2024 The Motive And The Cue Listing Images 874X1240px

National Theatre: The Motive and the Cue

OM FILMEN

The Motive and the Cue är en häftig och rolig ny pjäs från National Theatre som tar oss tillbaka till Hollywoods guldålder. Sam Mendes (The Lehman Trilogy) regisserar Mark Gatiss i rollen som John Gielgud och Johnny Flynn i rollen som Richard Burton.

The Motive and the Cue blev utnämnd av tidningen Evening Standard till “bästa nya pjäs”. Den är skriven av Jack Thorne (Harry Potter and the Cursed Child), designad av Es Devlin (The Crucible) och spelades in för bio under sin slutsålda spelperiod på National Theatre.  

1964: Richard Burton, nygift med Elizabeth Taylor, ska spela titelrollen i en experimentell ny Broadway-produktion av Hamlet under John Gielguds krävande regi. Men allt eftersom repetitionerna fortlöper kolliderar två tidsepoker av teater och samarbetet mellan skådespelare och regissör börjar snart falla isär.

★★★★★ ‘A brilliant, compassionate new play’ (Financial Times)
★★★★★ ‘Immaculately directed by Sam Mendes’ (Times)
★★★★★ ‘Mark Gatiss gives the performance of his career’ (Telegraph)
★★★★★ ‘Smooth and sophisticated’ (WhatsOnStage)
★★★★ ‘Will give you goosebumps’ (Independent)

SÖNDAG 05 MAJ

Röda Kvarn 2

15:00

Röda Kvarn 2

National Theatre: The Motive and the Cue

Teater
3h
ENG TAL | ENG TEXT

Hänförs av föreställningar med skådespelare i toppklass från världens främsta teaterscener, på en sittplats där du alltid har den perfekta vinkeln.

Köp biljett

Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.