rodakvarn
FLUTE Miklosa As Queen Of The Night 2759
Gunn As Papageno MF2 0050

Met: Trollflöjten

Premiär 08 december 2024

OM FILMEN

Biljettsläpp 28 augusti.

Favorit i repris!
Trollflöjten
är en opera för stora och små! Metropolitan Opera skapade historia i december 2006 när de gjorde sin första livesändning till biografer världen över. Det var med den förkortade engelskspråkiga versionen av Mozarts Trollflöjten, som du nu kan uppleva på bio igen.

Julie Taymors lekfulla produktion har en fantastisk ensemble, inklusive tenoren Matthew Polenzani, barytonen Nathan Gunn och basen René Pape.

Det är full fart på scen tack vare ett antal duktiga dockförare som kontrollerar en myriad av rekvisita från flygande fåglar till bestialiska isbjörnar, stora hägrar till tallrikar med spaghetti, korv och vin. Scenografin är som en blandning av Ming-dynastin och science fiction.

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.