rodakvarn
MBUTTERFLY 154 Copy
Madama Butterfly Affisch Utan Dike Webb

Met: Madama Butterfly

OM FILMEN

NYA VISNINGAR 8 & 9 JUNI!

Lördagen 11 maj hade vi oturen att drabbas av en avsliten satellitkabel på taket vilket stökade till det för populära operan Madama Butterfly. Vi tvingades ställa in både lördagens livevisning och måndagens repris, då det visade sig omöjligt att få tag i en inspelning i tid. 

Vi är otroligt ledsna över det här och visar därför två extra repriser:
lördagen den 8 juni kl 18.00 samt söndagen den 9 juni kl 15.00. 
Till de här visningarna bjuder vi på fika i pausen!

Alla som köpt en biljett till någon av de inställda visningarna får självklart pengarna återbetalda. Har du köpt biljetter via vår hemsida sköter vi återbetalningen automatiskt, har du köpt din biljett på plats ber vi dig kontakta oss via info@biorodakvarn.se.

-----

I sin Met-debut tar Asmik Grigorian sig an den krävande rollen som Cio-Cio-San, den godtrogna geishan i hjärtat av Puccinis tragedi. Tenoren Jonathan Tetelman är den känslolösa amerikanska sjöofficeren Pinkerton vars svek förstör henne.

Berättelsen om den olyckliga kärleken som plågar den unga japanskan är en av världens mest kända tragiska operor och de tidlösa melodierna (arian Un bel di och Humming Chorus) är välbekanta för både erfarna som nya operabesökare.

Mezzosopranen Elizabeth DeShong är det ståndaktiga hembiträdet Suzuki, och barytonen Lucas Meachem är den amerikanska konsuln Sharpless.

Den hyllade maestro Xian Zhang gör sin Met-debut som dirigent i Oscarbelönade filmregissören Anthony Minghellas livfulla produktion.

IDAG 08 JUNI

Röda Kvarn 2

18:00

Röda Kvarn 2

Met: Madama Butterfly

Opera
3h 15min
ITA TAL | SV TEXT

Fullfjädrad operaveteran eller operanyfiken? Varje år direktsänder vi den mäktiga operasäsongen från Metropolitan i New York. 

Köp biljett

SÖNDAG 09 JUNI

Röda Kvarn 2

15:00

Röda Kvarn 2

Met: Madama Butterfly

Opera
3h 15min
ITA TAL | SV TEXT

Fullfjädrad operaveteran eller operanyfiken? Varje år direktsänder vi den mäktiga operasäsongen från Metropolitan i New York. 

Köp biljett

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.