rodakvarn
Mammamia2 Still
Mammamia2 Poster

Mamma Mia - Here We Go Again

OM FILMEN

Röda Kvarn presenterar Sing Along: Mamma Mia! Here we go again.

Missa inte en fantastisk kväll fylld av härlig mat, dryck, sång och dans!  

Glädjefesten startar kl 17.30 i Bistron där vi serverar drinkar och popcorn inspirerade av kvällens sing along. Under tiden kör vi quiz med fina priser.  

Kvällens meny serveras i ett sharing-upplägg som passar för den härligt mingliga stämningen, och kl 20.00 är dags att fortsätta partyt i salongen då vi drar igång filmen.  

(Psst… redan från kl 17.00 är Bistron öppen och ni är välkomna att tjuvstarta kvällen med nåt gott i glaset).  

Kvällens meny:

Serveras som en sharing
Fänkålsallad med apelsin, fetaost, svarta oliver, rödlök & granatäppledressing
Toast på Levain med auberginröra & chilifräst scampi
Kycklingspett i en paprika-, honung & citronglaze
Rostad potatis med vitlök & oregano
Ugnsbakade tomater med fetaost & oregano 


Dessert:
Vattenmelonsorbet med fruktsallad & pistagenötter  


Har du önskemål om specialkost eller allergier? Maila bistro@biorodakvarn.se så hjälper vi dig.Om filmen: 
Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till det förflutna för att berätta historien om hur allt blev som det blev. En resa till grekiska pärlan Kalokairi i en ny musikalfilm med nya låtar baserade på ABBAs låtskatt.
Vi återser Oscarsvinnaren Meryl Streep som Donna, Julie Walters som Rosie och Christine Baranski som Tanya. Amanda Seyfried och Dominic Cooper återförenas som Sophie och Sky, medan Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård och Colin Firth återvänder för att spela Sophies tre möjliga pappor: Sam, Bill och Harry...

Filmen visas otextad!

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.