rodakvarn
Detfinns
Det Finns Alltid En Morgondag A4 800X1200

Det finns alltid en morgondag

OM FILMEN

Det finns alltid en morgondag lyckas vara charmig och skildra en mörk historia på samma gång. Detta resulterade i Italiens största biosuccé på många år med över 4 miljoner biobesök.

I efterkrigstidens Italien utsätts Delia för övergrepp från sin kontrollerande make Ivano. Hon lever som kuvad hemmafru och tar hand om deras tre barn och sin sängliggande svärfar och hoppas på en bättre framtid för sin dotter Marcella, men förlovningen med den välbeställda Giulio oroar henne. På ytan ser allt ut som vanligt, men det är kanske inte som det verkar - och allt förändras med ankomsten av ett mystiskt brev.

Paola Cortellesi regisserar och spelar huvudrollen i en av årets mest överraskande filmpärlor, en oförutsägbar dramakomedi om frigörelse i ett ljuvligt svartvitt Rom.


"Lika bra att säga det på en gång. Det här är en alldeles fantastisk film."
★★★★★★ - Svenska Dagbladet

"En härlig hyllning till kvinnokampen"
★★★★HD/Sydsvenskan

IDAG 14 APRIL

Röda Kvarn 2

15:30

Röda Kvarn 2

Det finns alltid en morgondag

Drama, Komedi
1h 58min
ITA TAL | SV TEXT
Köp biljett

MÅNDAG 15 APRIL

Röda Kvarn 2

16:30

Röda Kvarn 2

Det finns alltid en morgondag

Drama, Komedi
1h 58min
ITA TAL | SV TEXT
Köp biljett

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.