rodakvarn
Förstadagenhero
Förstadagenposter

Självmord med ångervecka

Premiär 19 april 2024

OM FILMEN

Livet kan vara outsägligt tungt. För vissa blir bördan dem så övermäktig att de överväger självmord. En mystisk man presenterar sig för fyra personer som har nått botten. Det enda de har gemensamt är att de slutgiltigt bestämt sig för att avsluta det hela. Den mystiske mannen ger den omaka kvartetten ett märkligt erbjudande. Han lovar att om han bara får en vecka på sig så kommer han att tända deras livsgnista på nytt. För att åstadkomma detta lilla mirakel så börjar mannen med att ge dem en glimt av hur världen skulle te sig om de inte längre fanns.

En ny fascinerande film från regissören Paolo Genovese. Tidigare har han gett oss internationella storfilmer som Allt du önskar kan du få / The Place, såld till 70 länder, och Vad Döljer du För Mig / Perfect Strangers, middagsdramat som inspirerade till så många som 21 nyinspelningar.

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.