rodakvarn
L ETOILE FILANTE (C) Moteur S’Il Vous Plaît Courage Mon Amour RTBF (9)
Den Fallande Stjarnan 70X100

Den fallande stjärnan

Premiär 26 juli 2024

OM FILMEN

NY KOMEDI I TATIS ANDA AV DOMINIQUE ABEL OCH FIONA GORDON

I sin ungdom var Boris aktivist av den revolutionära sorten. Därför har han varit efterlyst och levt inkognito de senaste 35 åren. Under alias arbetar han på baren DEN FALLANDE STJÄRNAN. Det förflutna hinner till slut ikapp Boris då en mystisk främling som törstar efter hämnd kommer till baren. Kayoko, Boris sluga partner och deras trogna vän Tim planerar Boris flykt med hjälp av en deprimerad enstöring, Dom, som är på pricken lik Boris. Vad den intrigerande trion inte räknat med är att Doms ex-fru privatdetektiven Fiona är dem på spåren. Ska Boris lyckas undkomma?

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.