rodakvarn

Röda Kvarns vänner Företag

 

SAMARBETSPARTNER

Vill du vara med och stötta det lokala kulturlivet i Helsingborg? Vill du kunna erbjuda dina anställda något extra med god mat, dryck, film, musik, stå-upp och andra kulturupplevelser?
Röda Kvarn är Helsingborgs största ideellt drivna fristående kulturhus. Sedan 1918 har vi visat film i samma hus och biografen är fortfarande hjärtat även om utbudet i dag är mycket mer än så. 
Sen ett år tillbaka har vi egen bistro, en nyrenoverad foajébar och vi har stora planer för framtiden. Vill du vara med på den resan och synas inför fler än 
25 000 kulturintresserade personer varje år? 

För priser och mer information om hur du blir samarbetspartner, kontakta Mattias Sommar på mattias@biorodakvarn.se

 

AFFÄRSNÄTVERKET

Röda Kvarns affärsnätverk
riktar sig till företag som delar vårt intresse för kultur och tycker att det fria kulturlivet i Nordvästskåne är viktigt och bidrar till ett rikare samhälle. Nätverket är branschexklusivt och en möjlighet för företagare att göra affärer med andra som delar samma värdegrund. 

På nätverksträffarna ges en unik inblick bakom kulisserna i kulturvärlden. Personliga träffar med skådespelare, författare, musiker, komiker, konstnärer och andra ger insikter till en kreativ värld som annars kan verka svårtillgänglig. 

Vill du veta mer om affärsnätverket? Kontakta Mattias Sommar på mattias@biorodakvarn.se.

Bistroliten5