rodakvarn

Röda Kvarns Vänner Föreningar Organisationer


Röda Kvarns Vänner
är ett kulturnätverk som består av privatpersoner, ideella föreningar och organisationer samt ett affärsnätverk för företagare.

Vi vill verka för ett starkare kulturliv i Helsingborg och ser stora möjligheter i att ideella föreningar och organisationer tillsammans verkar för att på ett bättre sätt stötta varandra och visa på den stora kulturella mångfald som faktiskt finns i Helsingborg också utanför de stora institutionerna.  

Med våra nyrenoverade lokaler nära centralstationen har vi möjlighet att erbjuda två salonger för föreläsningar, en ny livescen för musik och mindre uppsättningar, en ny jättemysig restaurang och utställningsytor till särskilda föreningspriser som öppnar upp för nya samarbeten. Vi har också möjlighet via våra besökare och sociala kanaler att hjälpa till att marknadsföra era verksamheter. 

Två gånger om året kommer vi att ha ett gratis medlemsevent med presentationer av kommande evenemang, visning av trailers för kommande filmer och gäster från andra delar av kulturlivet i Helsingborg som berättar vad som är på gång.

Tillhör du en förening eller organisation som brinner för kultur och vill vara med i ett sånt samarbete? Då vill vi gärna höra från dig! Skicka ett mail till Mattias Sommar på mattias@biorodakvarn.se för vidare kontakt.  

 

Röda Kvarns Vänner för föreningar och organisationer är planerat att starta under januari 2024.

 

Foajeliten3