rodakvarn
Moulinrouge2
Moulinrouge

Sing Along: Moulin Rouge!

OM FILMEN

Röda Kvarn presenterar Sing Along: Moulin Rouge!

Missa inte en fantastisk kväll fylld av härlig mat, dryck, sång och dans!  

Glädjefesten startar kl 17.30 i Bistron där vi serverar drinkar och popcorn inspirerade av kvällens sing along. Under tiden kör vi quiz med fina priser.  

Kvällens meny serveras i ett sharing-upplägg som passar för den härligt mingliga stämningen, och kl 20.00 är dags att fortsätta partyt i salongen då vi drar igång filmen.  

(Psst… redan från kl 17.00 är Bistron öppen och ni är välkomna att tjuvstarta kvällen med nåt gott i glaset).  

Kvällens meny: 

Förrätt (serveras som en sharing)

Sotad sparris med sauce gribiche och friterade kapris
Paté, ost och kallskuret
Pissaladière (smördegstarte från Provence)

Huvudrätt

Lågtempererad rostbiff, konfiterade Vikentomater, bräserade Belugalinser med säsongens primörer och krispigt sidfläsk, grönpepparkräm, baguette au Levain 


Har du önskemål om specialkost eller allergier? Maila bistro@biorodakvarn.se så hjälper vi dig.


Om filmen: 

Baz Luhrmanns Moulin Rouge! är en av vår tids stora musikaler, en film med stora sång- och dansnummer, spektakulära bilder och musik från akter som Elton John, David Bowie och Queen. Klä upp er, ut er eller, för att recitera ett av banden som medverkar med musik i filmen, kom som ni är - men kom för allt i världen redo att uppleva 1900-talets bohemiska revolution i Paris.

En passionerad poet faller för en vacker kurtisan i denna exotiska kärleksmusikal av den fantasifulla och visionäre regissören Baz Luhrman. Stjärnorna Nicole Kidman och Ewan McGregor gör fantastiska rolltolkningar och tar dig med på en fascinerande och romantisk resa i en häpnadsväckande och sensuell värld på nattklubben Moulin Rouge i Paris. Filmen är hypnotiserande, full med sprudlande underhållning och massor av moderna hits som gör Moulin Rouge! till en upplevelse som du sent kommer att glömma.

LÖRDAG 01 JUNI

Röda Kvarn 1

20:00

Röda Kvarn 1

Sing Along: Moulin Rouge!

Musikal, Romantik
2h 30min
ENG TAL | ENG TEXT
Köp biljett

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.