rodakvarn
Hair Still
Hair Poster

Sing Along: Hair

OM FILMEN

Kom och sjung med i Hair! Aquarius, Let the sunshine in, I got life....

Hair är en rörande musikal som utspelar sig i 60-talets USA. Claude lämnar sin farm i Oklahoma och åker till New York för att ta värvning i armén. När han kommer till staden stiftar han bekantskap med ett gäng hippies ledda av den långhårige hippien George Berger. Gänget introducerar Claude till en värld av cannabis, LSD och en strid för att stoppa Vietnamkriget. Under allt detta blir Claude kär i Sheila, en flicka från en rik familj. Men deras lycka blir kortvarig när kriget plötsligt kallar på Claude.

Denna kväll erbjuder vi Sing Along-paket med film + 2-rätters meny. Om du köper menybiljett har du bord bokat i Bistron från kl 18.00. 

Kvällens meny: 

Serveras som en sharing:
- Pinza med salsichon iberico, mozzarella & cheddar, rödlök, ruccola och vitlökssås
- Fänkålsallad med blodapelsin, fetaost, granatäpple och krossade mandlar
- Het räkcocktail med smörstekt brioche
- Ostfat med utvalda tillbehör 

Dessert
-Vaniljglass med saltkolasås och rostade mandlar
 


Har du önskemål om specialkost eller allergier? Maila bistro@biorodakvarn.se så hjälper vi dig.

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.