rodakvarn
Grease
Grease2

Sing-Along: Grease

OM FILMEN

Röda Kvarn presenterar Grease Sing Along!

Missa inte en fantastisk kväll fylld av härlig mat, dryck, sång och dans!  

Glädjefesten startar kl 17.30 i Bistron där vi serverar drinkar och popcorn inspirerade av kvällens sing along. Under tiden kör vi quiz med fina priser.  

Kvällens meny serveras i ett sharing-upplägg som passar för den härligt mingliga stämningen, och kl 20.00 är dags att fortsätta partyt i salongen då vi drar igång filmen.  

(Psst… redan från kl 17.00 är Bistron öppen och ni är välkomna att tjuvstarta kvällen med nåt gott i glaset).  

Om filmen: 

När Grease självsäkert klev in i 70-talet som en ny typ av sockerkick från drömfabriken var den större, roligare och kvickare än det mesta. Kritikerna tyckte olika och mycket om den sprittiga high school-musikalen men den var en omedelbar succé på biograferna: publiken rusade till visningarna och har egentligen aldrig riktigt slutat att göra det. Hopelessly Devoted to You nominerades till en Oscar för bästa låt och You're the One That I Want har för evigt borrat sig in medvetandet hos alla människor födda innan millennieskiftet.

Grease är en självklar höjdpunkt i vårt sing-along-program. Engelsktextad sing-along-kopia och sånguppvärmning med allsångsledare. Allt du behöver är en biljett. Och kanske en skinnjacka. Möjligen en klick brylkräm. Ett par rejäla dansskor? Låt inte oss begränsa dig!

Filmens sånger är textade på engelska i övrigt är filmen otextad. Kvällens meny:

Diner’s platter  -  serveras som en sharing

Cobb salad
Beef sliders with bacon and cheese
Mini hot dogs & toppings
Beer battered onion rings
Corn on the cob with brown butter
Roasted potatoes & grilled tomatoes 

Dessert

Chocolate cake with salted caramel popcorn

---

Drinks  -  ingår ej i paketbiljett men kan köpas på plats 

Greased Lightning (mörk rom, ginger beer, lime, mynta)
The T-birds (Cognac, Cointreau, citronjuice)
Pink Ladies (vodka, jordgubbsaft, lemonade, lime) 


Har du önskemål om specialkost eller allergier? Maila bistro@biorodakvarn.se så hjälper vi dig.


När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.