rodakvarn
Grease
Grease2

Sing Along: Grease

OM FILMEN

När Grease självsäkert klev in i 70-talet som en ny typ av sockerkick från drömfabriken var den större, roligare och kvickare än det mesta. Kritikerna tyckte olika och mycket om den sprittiga high school-musikalen men den var en omedelbar succé på biograferna: publiken rusade till visningarna och har egentligen aldrig riktigt slutat att göra det.

Hopelessly Devoted to You nominerades till en Oscar för bästa låt och You're the One That I Want har för evigt borrat sig in medvetandet hos alla människor födda innan millennieskiftet. Grease är numera en självklar höjdpunkt i vårt Sing Along-program och nu är det dags igen. 

Filmen visas med engelsk text under låtarna, i övrigt otextad.

Gör en helkväll och värm upp med med god mat & dryck i vår bistro!
Sing along-biljett och festlig tvårätters-meny för endast 450 kr. Begränsat antal platser!

Om du köper paketbiljett med en tvårätters-meny så har du automatiskt ett bord bokat i vår bistro mellan kl 18 och 20.

Viktig information om mat & dryck:

Vår Delilåda innehåller utvalda ostar, charkuterier och tillbehör som passar att äta med händerna. Det går bra att ta en delilåda in till vilken visning som helst. Exakt innehåll varierar från vecka till vecka. Delilådan finns också i vegetarisk (ej vegansk) version om så önskas. 
Pris: 155 kronor respektive 145 kronor (vegetarisk).

En 2-rätters meny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Då är det en fast meny och ingen á la carte serveras i bistron samtidigt. Har du köpt en 2-rätters meny till en föreställning så har du automatiskt bord bokat i bistron två timmar innan föreställningens start.


Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 då bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.

Under perioden 24 november till 16 december serverar bistron en lyxig julmiddag. Under den här perioden har vi ingen vanlig á la carte och på helgerna serveras en jultallrik istället för den vanliga helglunchen.

Läs mer om Bistrons julmiddag här!