rodakvarn
Passage2
Passage3 (1)

Passage

OM FILMEN

Levan Akin följer upp And then we danced-succén med en gripande resa genom Istanbuls mest färgstarka bakgator.

Lia, en pensionerad lärare från Georgien, har lovat att ta reda på vad som hände med sin sedan länge försvunna systerdotter Tekla. Av sin granne, Achi, får Lia höra att Tekla kanske befinner sig i Turkiet och de beger sig dit för att hitta henne.

I Istanbul möts de av en livligt vacker stad fylld av kopplingar och möjligheter. Men att hitta någon som inte vill bli funnen är svårare än vad de tror. Tills de träffar Evrim, en advokat som kämpar för transrättigheter. När Lia, Achi och Evrim undersöker stadens färgstarka bakgator tillsammans, känns det som att de kommer Tekla närmare.

★★★★
"En känslomässig käftsmäll fri från klyschor" - Moviezine
★★★★
"Som en lång varm kram" - Sydsvenskan /HD
★★★★
"En poetisk och rå film med imponerande skådespeleri" - Kulturnyheterna SVT
★★★★
"Mänskligare än såhär blir det inte" - Filmtopp

IDAG 14 APRIL

Röda Kvarn 2

17:50

Röda Kvarn 2

Passage

Drama
1h 44min
FLERA TAL | SV TEXT
Köp biljett

ONSDAG 17 APRIL

Röda Kvarn 2

17:30

Röda Kvarn 2

Passage

Drama
1h 44min
FLERA TAL | SV TEXT
Köp biljett

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.