rodakvarn
Pressbild Bredd Liten
Affisch Webben

Claes & Martin: Man vänjer sig

OM FILMEN

När välkände spelmannen Claes Nilsson och komikern Martin Svensson spelade och sjöng ihop upptäckte de att de båda är förtjusta i tänkvärda, melankoliska och mångfacetterade sånger. Resultatet har mynnat ut i en musikföreställning med både egna låtar samt tolkningar av andras. Med glimten i ögat blir det allvarsamma betraktelser om det där märkliga vi kallar livet. Gör er redo för en intim och unik liveupplevelse på Röda Kvarn!

---

Denna kväll erbjuder vi paket med föreställning + 2-rätters meny. Om du köper menybiljett har du bord bokat i Bistron från kl 18.00. 

Kvällens meny: 

Förrätt - serveras som en sharing 

Spicy shrimps på briochetoast
Salt & vinäger-popcorn
Marinerade oliver
Ost och chark med utvalda tillbehör   

Huvudrätt 

Poké bowl med grillad flankstek – svart ris - säsongens primörer - syrad rödkål - rostad bovete - picklad silverlök - citronkräm 


Har du önskemål om specialkost eller allergier? Maila bistro@biorodakvarn.se så hjälper vi dig.

TORSDAG 25 APRIL

Röda Kvarn 1

20:00

Röda Kvarn 1

Claes & Martin: Man vänjer sig

Musik, Live på scen, Show
1h 15min
Köp biljett

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.