rodakvarn
NTL 2019 Fleabag STILL Production Photography By Matt Humphrey 1
Fleabag Affisch Utandike

Fleabag

OM FILMEN

Föreställningen Fleabag, skriven och framförd av Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Solo: A Star Wars Story, Indiana Jones and the Dial of Destiny) och regisserad av Vicky Jones, är en hisnande inblick i en rätt speciell kvinnas liv. Efter en rekordartad biljettförsäljning på bio 2020 återvänder nu denna en-kvinnas-show till utvalda biografer i sommar.

Fleabag kan verka översexuell, känslomässigt obegränsad och självupptagen, men det är bara toppen av isberget. Med familj och vänskap under press och en marsvins-café som kämpar för att hålla sig flytande, befinner sig Fleabag plötsligt utan något att förlora. Den hysteriskt roliga och prisbelönta pjäsen, som inspirerade BBC:s succé-tv-serie Fleabag, spelades in på Londons West End 2019. Presenterad av DryWrite, Soho Theatre och Annapurna Theatre.
Obs! Engelsk text.

SÖNDAG 16 JUNI

Röda Kvarn 1

15:00

Röda Kvarn 1

Fleabag

Teater
ENG TAL | ENG TEXT

Hänförs av föreställningar med skådespelare i toppklass från världens främsta teaterscener, på en sittplats där du alltid har den perfekta vinkeln.

Köp biljett

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.