rodakvarn
Törnrosahero
Törnrosaposter

Törnrosa (1959)

OM FILMEN

Rasande över att inte ha blivit inbjuden till prinsessan Auroras dop, förkunnar den onda fén att flickan på sin artonde födelsedag ska sticka sig på en slända och dö. De tre goda féerna som närvarar vid dopet kan inte upphäva den onda féns förbannelse, men ändrar den så att prinsessan istället för att dö kommer att sova i hundra år.

Disneys version av den klassiska sagan om Törnrosa kom 1959.
Visas med svenskt tal. 

Viktig information om mat & dryck:

Vår Delilåda innehåller utvalda ostar, charkuterier och tillbehör som passar att äta med händerna. Det går bra att ta en delilåda in till vilken visning som helst. Exakt innehåll varierar från vecka till vecka. Delilådan finns också i vegetarisk (ej vegansk) version om så önskas. 
Pris: 155 kronor respektive 145 kronor (vegetarisk).

En 2-rätters meny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Då är det en fast meny och ingen á la carte serveras i bistron samtidigt. Har du köpt en 2-rätters meny till en föreställning så har du automatiskt bord bokat i bistron två timmar innan föreställningens start.


Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 då bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.

Under perioden 24 november till 16 december serverar bistron en lyxig julmiddag. Under den här perioden har vi ingen vanlig á la carte och på helgerna serveras en jultallrik istället för den vanliga helglunchen.

Läs mer om Bistrons julmiddag här!