rodakvarn
Gatsbyhero
Greatgatsbyposter

The Great Gatsby

OM FILMEN

Innan filmen erbjuder vi grillat på vår innergård (middagen flyttar in i bistron vid dåligt väder).

Biljetter till grillkvällen köps separat här!

Visionären Baz Luhrmann regisserar och Leonardo DiCaprio gör huvudrollen som Jay Gatsby i den storslagna Den store Gatsby som bygger på den klassiska romanen med samma namn.
Den store Gatsby kretsar kring Nick Carraway som med författardrömmar kommer till New York våren 1922, en tid som präglades av dekadens, glittrande jazz, alkoholförbud och en överhettad aktiemarknad. Nick träffar miljonären Gatsby och dras in i överklassens fängslande värld av illusioner, omöjlig kärlek & ... svek? 
I övriga roller ser vi bl a Carey Mulligan, Tobey Maguire och Isla Fisher.

TORSDAG 25 JULI

Röda Kvarn 1

20:15

Röda Kvarn 1

The Great Gatsby

Drama
2h 22min
ENG TAL | SV TEXT
Köp biljett

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.