rodakvarn
Sommarutanvårhero
Sommarenutanvar 1080X1920

Sommar utan vår

OM FILMEN

Filmen är en del av vårt uppsamlingsprogram där vi under sommaren visar ett antal filmer som av en eller annan anledning inte fått plats på repertoaren vid ordinarie premiär. De här filmerna kommer endast visas under en vecka var för att också ge plats till sommarens premiärer.

Sommar utan vår visas mellan 28:e juni och 4:e juli.

Läraren Samet är stationerad på en skola ute på landsbygden i östra Anatolien men längtar mest till Istanbul. När ett kärleksbrev från från hans favoritelev konfiskeras inleds ett händelseförlopp som får honom att tappa hoppet - men där en dörr stängs, öppnas en annan. Sommar utan vår är ett episkt drama av den turkiske mästerregissören Nuri Bilge Ceylan (Vinterdvala, Det vildväxande päronträdet), om en man som är sin eget största fiende i jakten på sitt ideala liv. När hans värld vänds uppochner är inget längre säkert, förutom att när snön smälter kommer det anatoliska gräset redan ha vissnat.

SÖNDAG 30 JUNI

Röda Kvarn 1

14:00

Röda Kvarn 1

Sommar utan vår

Drama
3h 17min
TUR TAL | SV TEXT
Köp biljett

MÅNDAG 01 JULI

Röda Kvarn 1

16:00

Röda Kvarn 1

Sommar utan vår

Drama
3h 17min
TUR TAL | SV TEXT
Köp biljett

ONSDAG 03 JULI

Röda Kvarn 1

17:00

Röda Kvarn 1

Sommar utan vår

Drama
3h 17min
TUR TAL | SV TEXT
Köp biljett

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.