rodakvarn
Somliga2
Somliga

Somliga går med trasiga skor - Regissörsmiddag

OM FILMEN

Välkommen på middag med regissören Magnus Gertten, som talar om arbetet med sin film Somliga går med trasiga skor. Magnus kommer även delta i ett samtal i salongen efter filmen. 

Middagen startar kl 18:00 och om du köpt paket med biljett & tvårätters-meny har du automatiskt ett bord bokat i Bistro Röda Kvarn från 17.00. 


Kvällens meny:

Förrätt
Timjanrostade gulbetor - chèvre - valnötter - blodapelsinvinägrett – krasse

Huvudrätt
Veckans fångst - gnocchi – pumpa x 3 – brynt smör - salvia – hasselnötter


Vegetariskt alternativ finns.
För mer info eller önskemål om vegetariskt/specialkost, kontakta oss på bistro@biorodakvarn.se

 

 

Om filmen: 

En film om Cornelis Vreeswijk.
Snart fyrtio år efter sin död är Cornelis Vreeswijk fortfarande en av svensk musiks största ikoner. Den fattige invandrarkillen från Holland blev folkkär när han moderniserade den svenska visan i mitten på 60-talet. Samtidigt kämpade han hela sitt liv med missbruksproblem och ett stormigt privatliv som ofta hamnade på löpsedlarna.
Med hjälp av nyupptäckt arkivmaterial tecknar denna dokumentär ett nära porträtt av en artist som in i det sista ville ge röst åt samhällets svaga och trasiga. Kanske för att han, trots sina framgångar, alltid var en av dem.

 

Viktig information om mat & dryck:

Vår Delilåda innehåller utvalda ostar, charkuterier och tillbehör som passar att äta med händerna. Det går bra att ta en delilåda in till vilken visning som helst. Exakt innehåll varierar från vecka till vecka. Delilådan finns också i vegetarisk (ej vegansk) version om så önskas. 
Pris: 155 kronor respektive 145 kronor (vegetarisk).

En 2-rätters meny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Då är det en fast meny och ingen á la carte serveras i bistron samtidigt. Har du köpt en 2-rätters meny till en föreställning så har du automatiskt bord bokat i bistron två timmar innan föreställningens start.


Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 då bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.

Under perioden 24 november till 16 december serverar bistron en lyxig julmiddag. Under den här perioden har vi ingen vanlig á la carte och på helgerna serveras en jultallrik istället för den vanliga helglunchen.

Läs mer om Bistrons julmiddag här!