rodakvarn
Somliga2
Somliga

Somliga går med trasiga skor - Premiärfest!

OM FILMEN

En film om Cornelis Vreeswijk.
Snart fyrtio år efter sin död är Cornelis Vreeswijk fortfarande en av svensk musiks största ikoner. Den fattige invandrarkillen från Holland blev folkkär när han moderniserade den svenska visan i mitten på 60-talet. Samtidigt kämpade han hela sitt liv med missbruksproblem och ett stormigt privatliv som ofta hamnade på löpsedlarna.
Med hjälp av nyupptäckt arkivmaterial tecknar denna dokumentär ett nära porträtt av en artist som in i det sista ville ge röst åt samhällets svaga och trasiga. Kanske för att han, trots sina framgångar, alltid var en av dem.

Fredagen den 17 november har vi stor premiärfest på Röda Kvarn för filmen! 

* I bistron serveras en specialmeny kvällen till ära. Kl 17:30 drar middagen igång och det blir akustisk livemusik under delar av middagen. Även i foajén blir det livemusik från ca kl 18. 
* Kl 19:15 kör populära Cornelisbandet Märk Väl igång sin spelning på scen i stora salongen!
* Kl 20:00 startar filmen.
* Ca 21:35 öppnar vi upp bistron och foajén för eftersnack.

Biljett med specialmeny, livemusik och film kostar 495 kronor.
Biljett med endast livemusik och film kostar 200 kronor.
Vi lagar all mat från grunden så allergier tar vi självklart hänsyn till.  


Kvällens meny:

Serveras som sharing
Räkcocktail med avocado & Rhode Island
Spett med rimmad oxbringa, prästost & höstprimörer - djiondipp
Löksoppa with a twist
80-talspizza

Dessert
Inkokt päron och After Eight

Vegetariskt alternativ finns. 
För mer info eller önskemål om vegetariskt/specialkost, kontakta oss på bistro@biorodakvarn.se

 

Viktig information om mat & dryck:

Vår Delilåda innehåller utvalda ostar, charkuterier och tillbehör som passar att äta med händerna. Det går bra att ta en delilåda in till vilken visning som helst. Exakt innehåll varierar från vecka till vecka. Delilådan finns också i vegetarisk (ej vegansk) version om så önskas. 
Pris: 155 kronor respektive 145 kronor (vegetarisk).

En 2-rätters meny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Då är det en fast meny och ingen á la carte serveras i bistron samtidigt. Har du köpt en 2-rätters meny till en föreställning så har du automatiskt bord bokat i bistron två timmar innan föreställningens start.


Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 då bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.

Under perioden 24 november till 16 december serverar bistron en lyxig julmiddag. Under den här perioden har vi ingen vanlig á la carte och på helgerna serveras en jultallrik istället för den vanliga helglunchen.

Läs mer om Bistrons julmiddag här!