rodakvarn
Smokesauna
Smokesau

Smoke Sauna Sisterhood

OM FILMEN

Sista visning 22 februari!

Smoke Sauna Sisterhood följer en grupp kvinnor som bastar året om. Vi får se deras förberedelser och ritualer med upphettade stenar, rök och lövruskor och Isdopp på vintern. I bastun delar de systerligt med sig av sina erfarenheter och historier om moderskap, relationer och oönskade dick pics. Det är starka känslor, skratt och gråt om vartannat i en poetisk dokumentär som kommer stanna länge i minnet.

- - -

Visa ditt stöd för europeisk film genom att titta på och betygsätta de fem nominerade filmerna för 2024 års upplaga av #LUXAudienceAward och tävla om en resa till Europaparlamentet! ⁠

20 000 ARTER AV BIN av Estibaliz Urresola Solaguren ⁠
HÖSTLÖV SOM FALLER av Aki Kaurismäki ⁠
OMBORD PÅ ADAMANT av Nicolas Philibert ⁠
SMOKE SAUNA SISTERHOOD av Anna Hints ⁠
DEN SVARTA TAVLAN av Ilker Çatak ⁠

Genom att betygsätta filmerna på http://www.luxaward.eu/ har du chansen att vinna en resa till Europaparlamentet för att delta i LUX Audience Award-ceremonin och träffa filmregissörerna. Alla filmerna kommer att visas på Röda Kvarn men inte samtidigt. 
#EuropeanCinema #EuropeanFilms

Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.