rodakvarn
Rebel Without A Cause Hero
Rebelwithoutposter

Rebel Without a Cause

OM FILMEN

Innan filmen erbjuder vi grillat på vår innergård (middagen flyttar in i bistron vid dåligt väder).

Biljetter till grillkvällen köps separat här!

Jim (James Dean) gör sitt bästa för att klara den ständiga pressen som han möter som elev på en ny skola, särskilt från andra ungdomar som är medlemmar i det 'coola' gänget på Dawson High School.
Efter att Jim tvingats in ett farligt spel med Buzz, en av de lokala tuffingarna, är han helt plötsligt i klammeri med både rättvisan och några av Buzz vänner. Han finner dock stöd och förståelse hos både Judy (Natalie Wood) som han förälskar sig i och Plato, en 13-årig pojke som ser upp till Jim.

Filmen visas utan text!

TORSDAG 01 AUGUSTI

Röda Kvarn 1

20:15

Röda Kvarn 1

Rebel Without a Cause

Drama, Kultfilm, Klassiker
1h 51min
ENG TAL | EJ-TEXT TEXT
Köp biljett

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.