rodakvarn
Oldoak2
Theoldoak Poster 70X100 Se New

Premiärfest: The Old Oak

OM FILMEN

Succén är tillbaka med god mat, quiz och premiärfilm! 

Kl 17:30 öppnar bistron upp, kl 18:00 serveras en smarrig tvårätters-middag och därefter blir det filmquiz innan det är dags för en premiärvisning av Ken Loach efterlängtade drama The Old Oak!

Kvällens meny: 

Fänkålsallad med blodapelsin, fetaost, granatäpple och krossade mandlar 

Kycklinggryta med aubergine och linser - pilaffris - salsa på chili, citron och ingefära 

Har du önskemål om specialkost eller allergier? Maila bistro@biorodakvarn.se så hjälper vi dig.

___


Den nedgångna puben The Old Oak för en tynande tillvaro i en alltmer avfolkad nordengelsk gruvby. När ett antal syriska flyktingar kommer till samhället blir stämningen laddad bland byborna, som kämpar med sina egna problem. Men när pubägaren TJ Ballantyne blir vän med flyktingen Yara börjar han snart se möjligheter snarare än hot.

Efter filmer som Jag, Daniel Blake och Sorry We Missed You har den legendariska regissören Ken Loach skapat ännu en stark, berörande berättelse om människors strävan efter förståelse och gemenskap.

Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.