rodakvarn
Poorthings
Poor

Premiärfest: Poor Things

OM FILMEN

Succén med jättegod mat, quiz och premiärfilm är tillbaka!

Kl 17:30 öppnar bistron upp och välkomnar, kl 18:00 är det smarrig tvårätters-middag följt av en filmquiz och därefter är det premiärvisning för fantastiska Poor Things som hyllats stort på festivalerna. Ta chansen och boka in en helkväll!

Kvällens meny: 

Fänkålsallad med blodapelsin, fetaost, granatäpple och krossade mandlar 

Kycklinggryta med aubergine och linser - pilaffris - salsa på chili, citron och ingefära 

Har du önskemål om specialkost eller allergier? Maila bistro@biorodakvarn.se så hjälper vi dig.

---


Det här är den fantastiska berättelsen om Bella Baxters fantasifulla förvandling, med Emma Stone i huvudrollen och i regi av Yorgos Lanthimos. 

Återuppväckt från de döda av den geniala och okonventionella vetenskapsmannen doktor Godwin Baxter (Willem Dafoe) börjar Bella sitt liv under hans beskydd, ivrig att lära sig allt. I sin avsaknad och hunger efter världslighet rymmer Bella med Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), en slipad och utsvävande advokat, på en hisnande äventyrsresa över kontinenterna. Fri från sin tids fördomar blir Bellas syfte tydligt: att stå för jämlikhet och frihet.

Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.