rodakvarn
ON THE ADAMANT Hero
Poster Adamant

Ombord på Adamant

OM FILMEN

L'Adamant är ett unikt dagcenter beläget ombord på en stor husbåt på Seinefloden i hjärtat av Paris. Hit välkomnas vuxna med mentala funktionsvariationer. Vården som erbjuds förankrar brukarna i tid och rum samt hjälper dem att återfå och hålla uppe sin livsvilja. Personalen som driver verksamheten kämpar med alla till buds stående medel mot det sönderfall och den avhumanisering som drabbat den psykiatriska vården.

- - - 

 

Visa ditt stöd för europeisk film genom att titta på och betygsätta de fem nominerade filmerna för 2024 års upplaga av #LUXAudienceAward och tävla om en resa till Europaparlamentet! ⁠

20 000 ARTER AV BIN av Estibaliz Urresola Solaguren ⁠
HÖSTLÖV SOM FALLER av Aki Kaurismäki ⁠
OMBORD PÅ ADAMANT av Nicolas Philibert ⁠
SMOKE SAUNA SISTERHOOD av Anna Hints ⁠
DEN SVARTA TAVLAN av Ilker Çatak ⁠

Genom att betygsätta filmerna på http://www.luxaward.eu/ har du chansen att vinna en resa till Europaparlamentet för att delta i LUX Audience Award-ceremonin och träffa filmregissörerna. Alla filmerna kommer att visas på Röda Kvarn men inte samtidigt. 
#EuropeanCinema #EuropeanFilms

ONSDAG 28 FEBRUARI

Röda Kvarn 2

14:45

Röda Kvarn 2

Ombord på Adamant

Dokumentär
1h 49min
FRA TAL | SV TEXT
Köp biljett

Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.