rodakvarn
NTL 2023 GOOD Production Photography 7 (Credit Johan Persson).
GOOD Affisch

National Theatre: GOOD

OM FILMEN

David Tennant (Doctor Who) gör en mycket efterlängtad återkomst till West End i en blixtrande omarbetning av en av Storbritanniens mest kraftfulla och politiska pjäser. 

När världen står inför andra världskriget finner sig den tyska professorn John Halder indragen i en rörelse med otänkbara konsekvenser.

Olivier Award-vinnaren Dominic Cooke (Follies) regisserar C.P. Taylors aktuella berättelse, med en rollbesättning som utöver Tennant bland annat består av Elliot Levey (Coriolanus) och Sharon Small (The Bay). Filmad live på Harold Pinter Theatre i London.

RECENSIONSCITAT:
★★★★★ ”David Tennant is riveting, witty and intensely human”  (Financial Times)
★★★★★ ”Stunning” (Metro)
★★★★ ”Fascinating and appalling. David Tennant is magnificent” (Guardian)
”One of the hottest tickets in town!” (Daily Mail)

ONSDAG 13 DECEMBER

Röda Kvarn 2

20:00

Röda Kvarn 2

National Theatre: GOOD

Teater, Drama, Krig
2h 22min
ENG TAL | ENG TEXT
Köp biljett

Viktig information om mat & dryck:

Vår Delilåda innehåller utvalda ostar, charkuterier och tillbehör som passar att äta med händerna. Det går bra att ta en delilåda in till vilken visning som helst. Exakt innehåll varierar från vecka till vecka. Delilådan finns också i vegetarisk (ej vegansk) version om så önskas. 
Pris: 155 kronor respektive 145 kronor (vegetarisk).

En 2-rätters meny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Då är det en fast meny och ingen á la carte serveras i bistron samtidigt. Har du köpt en 2-rätters meny till en föreställning så har du automatiskt bord bokat i bistron två timmar innan föreställningens start.


Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 då bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.

Under perioden 24 november till 16 december serverar bistron en lyxig julmiddag. Under den här perioden har vi ingen vanlig á la carte och på helgerna serveras en jultallrik istället för den vanliga helglunchen.

Läs mer om Bistrons julmiddag här!