rodakvarn
Friday13hero
Friday13poster

Friday the 13:th

OM FILMEN

Innan filmen erbjuder vi grillat på vår innergård (middagen flyttar in i bistron vid dåligt väder).

Biljetter till grillkvällen köps separat här!

Ett pojke vid namn Jason Voorhees drunknar i sjön Crystal Lake 1957, medan lägerledarna för Camp Crystal Lake har sex med varandra. Efter det börjar en rad brutala mord begås och lägret stängs.
Men det öppnas sedan igen när ett gäng omedvetna ungdomar beger sig dit för att ha skoj. Snart inser de att allt inte står rätt till. En efter en försvinner de spårlöst och paniken kring lägret tätnar.

I en helsidesannons i Variety 1979 kunde man läsa om Fredagen den 13:e, "den läskigaste film som någonsin gjorts".
Utan att ha spelat in en enda sekund lyckades annonsören Sean S. Cunningham säkra finansieringen till startskottet för en av tidernas mest inflytelserika slasherfilmsserier.

Filmen visas utan text!

TORSDAG 08 AUGUSTI

Röda Kvarn 1

20:15

Röda Kvarn 1

Friday the 13:th

Klassiker, Kultfilm, Skräck
1h 33min
Köp biljett

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.