rodakvarn
Det Slutar Med Osss 2
Detslutar (1)

Det slutar med oss

Premiär 07 augusti 2024

OM FILMEN

Det slutar med oss berättar den fängslande historien om Lily, som övervinner en traumatisk barndom och skapar sig ett nytt liv i Boston och uppfyller om sin dröm om att öppna en egen blomsterbutik.
Ett möte med den charmige hjärnkirurgen Ryle tänder en gnista men allteftersom de blir mer och mer förälskade börjar Lily se sidor av honom som påminner om hennes föräldrars förhållande.
När Lilys första kärlek Atlas plötsligt dyker upp vänds hennes relation med Ryle upp och ner. Lily inser att hon måste våga lita på själv för att våga göra ett omöjligt val för sin framtid.

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.