rodakvarn
BANEL & ADAMA Hero2
Banel & Adama Poster

Banel & Adama

OM FILMEN

I en liten by i norra Senegal har kärleken drabbat Banel och Adama. Det unga paret lever helt sammanflätade närhelst de kan. Om Banel fick bestämma skulle de vara fullkomligt oskiljaktiga. Men Adamas plikter pockar på uppmärksamhet. Hittills har han bestämt vägrat gå i sin äldre broders fotspår som byns överhuvud. När svår torka, sjukdom och dödsfall drabbar deras samhälle börjar Adama tvivla. Är det i själva verket hans försummande av traditionen som orsakat svårigheterna? Tvivlet driver in en kil mellan de unga älskande och får Banel att hamna än mer på kant med resten av byn. Kärleken driver henne allt längre in i vansinne och desperation.

”Andlöst vacker” – The Hollywood Reporter

”Ett imponerande verk av en naturbegåvning” The Guardian

”Rik på atmosfär, magnifik ljuddesign, musik och foto” Cineuropa

IDAG 24 FEBRUARI

Röda Kvarn 2

11:30

Röda Kvarn 2

Banel & Adama

Drama
1h 27min
FUC TAL | SV TEXT
Köp biljett

MÅNDAG 26 FEBRUARI

Röda Kvarn 2

17:00

Röda Kvarn 2

Banel & Adama

Drama
1h 27min
FUC TAL | SV TEXT
Köp biljett

Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.