rodakvarn
20Dagarhero2
20Dagarposter

20 dagar i Mariupol + föreläsning

OM FILMEN

Filmvisning och föreläsning, till förmån för Ukraina

Vi är glada över att bjuda in till en visning av den Oscarsvinnande filmen 20 dagar i Mariupol, för första gången på bio i Sverige. Ingen annan dokumentär visar på ett så naket och berörande vis det ukrainska folkets okuvliga vilja att aldrig ge upp.

I samband med visningen kommer Larisa Persson från hjälpinitiativet Aid4Ukraine att berätta om sin nya bok Vi står kvar, även om betongen faller samt om sitt outtröttliga arbete med att skicka förnödenheter till Ukraina. 

Dessutom kommer du att kunna ta del av den prisvinnande krigsfotografen Paul Hansens dokumentärbilder och hans skildring av krigets offer.


Arrangemanget är ett samarbete mellan Aid4Ukraine och Röda Kvarn.
Föreläsningen börjar kl 13.00 & filmen startar kl 14.00.
Biljettpris: 90 kr

Alla intäkter från dagen kommer att gå till Aid4Ukraines viktiga arbete i Ukraina. Tillsammans kan vi göra skillnad och bidra till vägen mot seger, fred och ett bättre liv för alla drabbade. 

Varmt välkommen och tack för ditt livsviktiga stöd!


Om du inte kan närvara men vill skänka en gåva är Aid4Ukraine mycket tacksamma.
Swish: 0760238727

aid4ukraine.se

LÖRDAG 01 JUNI

Röda Kvarn 1

13:00

Röda Kvarn 1

20 dagar i Mariupol + föreläsning

Dokumentär
1h 35min
Köp biljett

När släpps nya visningar?

Varje måndag utvärderar vi besöksantalet på våra filmer och släpper fler visningar alt. plockar bort filmen från repertoaren.Viktig information om mat & dryck:

Aktuell meny och mer info här!

En specialmeny erbjuds ibland som paket till utvalda evenemang och filmer. Har du köpt en meny till ett evenemang så har du automatiskt bord bokat i Bistron. Exakta finns på respektive evenemangs sida.

Alkohol får endast tas med in på balkongen i Salong 1 när Bistron intill är öppen. Vi har inget serveringstillstånd i Salong 2 eller på parketten i Salong 1.