rodakvarn-logo

Meny

Hösten är på ingång, men låt oss dröja kvar en stund i den härligt kravlösa sensommaren! Vår nya á la carte-meny utgår från alla de fina råvaror som hämtar det bästa ur båda säsongerna. 

Serveras onsdag - lördag från 16.00.

 

FÖRRÄTTER  145:- 

Calamari fritti - coleslaw på sensommargrönsaker - krossade jordnötter - habaneromajonnäs 

Burrata - rosmarin-och timjangrillade aprikoser - ruccola - chorizochips

Bifftomat från Vikentomater på smörstekt Levain - sauce tartare with a twist - Vesterhavsost  

 

HUVUDRÄTTER  245:- 

Krispig majskyckling från Munka Ljungby - sauté på kantareller, majsochpancetta - smörskummad skysås - pommesrissolées

Makrillfilé - Vikentomater à la minute med sherryvinäger och Taggiascaoliver - krossadeMarconamandlar - parmesan- och basilikabakad polentakaka

Paneradhalloumi - grillad aubergin och zucchini à la Piperada - pilaffris - hummus på cannelinibönor ochinlagda citroner
 

 

DESSERTER  99:- 

Variation på songens frukter
Fråga oss vad vi har just nu

Monsieur Le Commandant: fläder- och jordgubbsorbet - gin - krossade mandelbiskvier 

Chokladbräck och Carajillo Baileys (espresso med 2 cl Baileys) 

 

”DELA SOM VÄNNER”-RÄTTER  Lagom för två personer                 

Charkfat  295:-  

Ostfat  295:- 
Fråga oss vilka sorters chark/ost vi har just nu 



Boka ditt bord här. 
Vid frågor, kontakta oss på bistro@biorodakvarn.se

Varmt välkomna!

 

Bistroliten5