Opera: Tosca

Opera: Tosca


Röda Kvarn livesänder Tosca av Puccini från Metropolitan i New York med Sonya Yoncheva i titelrollen. Lördag 27 januari sänds den live och söndag 28 januari visas den i repris.

Opolais, Grigolo, Lučić – en stark världstrio leder denna nyuppsättning av Puccinis dramatiska tragedi. Sonya Yoncheva gör titelrollen, mot älskaren Cavaradossi (Vittorio Grigolo) och Željko Lučić som den skurkaktige Scarpia.

Andris Nelsons dirigerar denna nya uppsättning av Tosca, i regi av Sir David McVicar.


I rollerna:
Sonya Yoncheva, Vittorio Grigolo, Željko Lučić, Patrick Carfizzi

Dirigent: Emmanuel Villaume
Regi: Sir David McVicar
Scenografi och kostym:
John Macfarlane
Ljusdesigner:
David Finn
Koreografi: Leah Hausman

Text: Svensk text
Beräknad längd: 3 tim 20 min

Live: 27 januari kl 19.00  Repris: 28 januari kl 13.00

Biljettinformation:

Live: Ord 320 kr, under 26 år 25% rabatt
Repris: Ord 280 kr, under 26 år 25% rabatt
Familjerabatt: 25% rabatt på ord pris erbjuds till ett sällskap av minst 2 vuxna och 2 barn/ungdomar upp till 26 år på familjevänliga Trollflöjten och Askungen. Gäller både liveföreställningen och reprisen.
Abonnemang: 25% rabatt vid köp av minst fem olika operor på lördagens liveföreställningar.
Rabatterna kan inte kombineras med varandra. Familjerabatten och abonnemang kan endast köpas i kassan.

 

PAUSSERVERING Under pauserna har vi servering i övre och nedre foajén. Under livesända föreställningar har vi fullständiga rättigheter av öl och vin. Missa inte vår operatallrik som vi serverar under livesända förställningar. Operatallriken förbeställer du senast kl 19.00 torsdagen i samma vecka som föreställningen är på telefon 042-13 41 41 eller mail info@biorodakvarn.se . Se till att få en bekräftelse tillbaka om du mailar. Operatallriken betalas strax innan föreställningen i vår kassa.
Till reprisvisningarna erbjuder vi en smörgås till pausserveringen. Denna beställs och betalas i kassan innan föreställningens start.


Spelschema

27 jan.

19:00

28 jan.

13:00